Podle aktuálních zpráv to vypadá, že minimálně část dětí zamíří v polovině dubna zpět do škol. Neradi bychom něco zakřikli, ale pokud vše půjde dobře, příměstské tábory by se letos v létě mohly konat! Nastává tak čas na výběr toho správného tábora, kterým si děti budou moci spravit náladu po tomto velice zvláštním školním roce.

Abychom letos potěšili co nejvíce táborníků, připravili jsme hned pět druhů příměstských táborů pro děti od 3 do 15 let. Víme, že výběr není jednoduchý. Přichystali jsme pro vás malý přehled letošní nabídky – a pokud si ani tak nebudete 100% jistí, na konci článku si budete moct udělat krátký kvíz, který by vám s výběrem měl pomoci.

Pokud je vaše dítě tělem I duší sportovec a jeho přáním je si na táboře hlavně pořádně zaběhat a zasoutěžit, rozhodně byste neměli minout naše sportovní příměstský tábory – ať už tradiční vlajkovou loď SPORTJOY pro děti od 5 do 15 let, nebo verzi pro nejmenší od 3 do 5, BABYJOY. Děti si vyzkouší 25 různých sportů (15 v případě předškoláků), zahrají si spoustu her a užijí si 5 dní plných pohybu a zábavy na čerstvém vzduchu. Mezi sporty, které na sportovních táborech pravidelně zařazujeme, patří fotbal, florbal, lukostřelba, basketball, kinball, lakros, americký fotbal, karate nebo take kanoepolo.

Pro kreativní duše a umělce všeho druhu jsme minulý rok zařadili tábor KIDSJOY. Program zahrnuje tvoření, hudbu, divadlo i vědecké pokusy. Pokud byste byli raději, aby se váš tvořivec po roce distanční výuky o prázdninách hýbal, nemějte strach. Zákládáme si totiž na tom, že i do kreativních aktivit dokážeme zařazovat sport a pohyb, aniž by si toho děti všimly. Nehrozí, že naši táborníci budou celý den pouze sedět a malovat. Kreativní příměstský tábor je vhodný pro děti mezi 5 a 15 roky.

Letošní novinkou je DOBRODRUŽNÝ příměstský tábor, navazující na dobrodružný kroužek. Dětem od 6 do 12 let nabízí možnost zažít o prázdninách opravdové dobrodružství – včetně hledání pokladu, vázání uzlů, rozdělávání ohně, luštění šifer i orientace v mapě a v terénu. Děti budou zkoumat, bádat, objevovat a zjistí, jak být správným dobrodruhem.

Pokud hledáte příměstský tábor pro nejmenší, kteří se nechtějí zaměřit jen na sport a pohyb a upřednostnili by obecný program jako ve školce, nepřehlédněte další naši novinku Letní školku. Připravili jsme si pětidenní program pro děti od 3 do 5 let, které chtějí tvořit, bádat, sportovat, objevovat, malovat, hrát si a zažít dobrodružství. Tady si na své přijdou jak nadšení sportovci a dobrodruzi, tak i zapálení umělci a badatelé.

Nejste si jistí, který tábor bude vaše děti bavit nejvíce? Třeba vám napoví náš kvíz:

 

Všechny potřebné informace k našim letošním táborům i přihláškám najdete na https://www.sportjoy.cz/cz/tabory